Ved køb på elevenaustralia.dk accepterer du samtidigt nedenstående handelsbetingelser. Da elevenaustralia.dk er i konstant udvikling kan der forekomme ændringer i forretningsbetingelserne, så det er vigtigt at du tjekker denne side regelmæssigt ved køb.

Er der noget, du er i tvivl om, er du altid meget velkommen til at:
Sende os en mail på info@elevenaustralia.dk

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: White Avenue Group A/S
CVR nr.: 37628174
Adresse: Lundagervej 45B, 8723 Løsning
E-mail adresse: info@elevenaustralia.dk
Etableringsår: 2005

 1. Registrering af dine persondata
  Du kan læse vores persondata politik her

Når du køber din første vare hos elevenaustralia.dk bliver du registreret som bruger på siden. Vi registrerer følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Personoplysninger registreres med det formål, at kunne levere varen til dig samt senere give dig mulighed for selv, at følge dine køb hos elevenaustralia.dk

Personoplysningerne registreres hos ejeren af virksomheden White Avenue Group og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og den dataansvarlige for elevenaustralia.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på elevenaustralia.dk er Thomas Kirkemann Fisker.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Dine oplysningerne vil ikke blive videregivet til tredjemand, og du har altid ret til, at gøre indsigelse mod registreringen, ligesom du selv har ret til indsigt i samtlige oplysninger, vi har registreret om dig.

Henvendelser i forbindelse med din brugerregistrering og persondataloven bedes rettet til sende os via en mail på gpdr@whiteavenuegroup.dk

 1. Bekræftelse af ordren

Når du har afgivet en bestilling hos elevenaustralia.dk vil vores system automatisk sende dig ordrebekræftelse, hvoraf det fremgår, hvilke produkter, du har bestilt. Vi anbefaler, at du gemmer eller printer mailen. Du vil udover den første kvittering også senere modtage en leveringsbekræftelse fra den valgte pakkedistributør.

 1. Priser

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms. (DKK) Spørgsmål herom kan sendes til info@elevenaustralia.dk for yderligere information.

Alle vores priser er dagspriser og opdateres løbende.

Priserne i forbindelse med levering er kr. 29,- pr. ordre.

 1. Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af følgende betalingskort: Dankort/VISA-Dankort og Mastercard. Betaling hæves først ved afsendelse af ordren.

 1. Levering

Ordrer leveres indenfor 1-2 hverdage. Vi sender med GLS til nærmeste pakkeshop.

 1. Skade ved forsendelse og levering

Opdager du, at varen ikke er i orden ved modtagelse, eller hvis du ved åbning opdager skjulte skader på varen (hvor der ikke har været synlige tegn på emballagen), så bedes du kontakte os på følgende mail info@elevenaustralia.dk hurtigst muligt inden for 2 hverdage.

For at dokumentere skadens omfang, bedes du være behjælpelig med at tage billeder af både varen og emballagen. Ligeledes bør al emballage gemmes som dokumentation for, at der har været en transportskade eller en skjult skade.

Når vi har modtaget din henvendelse, kontakter vi dig inden for 2 hverdage for, at aftale det videre forløb. Vi bestræber os på, at behandle ordre omkring beskadigelse indenfor 14 dage. Ved skader må produktet ikke tages i brug, før vi har truffet en afgørelse om, hvordan reklamationen skal løses.

 1. Fortrydelsesret

Når du har modtaget din vare, har du ifølge dansk købelov 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal derfor inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb ved, at kontakte os på følgende mail info@elevenaustralia.dk

Fortrydelsesretten kan kun tages i brug, hvis varen er ubrugt.

Returnering af fortrudt vare

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 5 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du er ansvarlig for de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen indtil den er leveret tilbage til os.

Vedlæg venligt en kopi af ordrebekræftelsen.

Varen skal sendes til:
White Avenue Group
Lundagervej 45B
DK-8723 Løsning

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får herefter tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingskort, som du brugte ved købet.

Har du spørgsmål til fortrydelsesretten eller andet vedrørende handel bedes du skrive til os på følgende mail info@elevenaustralia.dk

 1. Reklamation
  Dit køb er omfattet af den danske købelove, hvilket betyder at du har 2 års reklamation. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af situationen.

Hvis du ønsker at gøre brug af reklamation, skal du give os besked herom så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Ønsker du, at reklamere over en vare, bedes du kontakte os på info@elevenaustralia.dk. Oplys venligst fejlbeskrivelse og angiv faktura- og/eller ordrenummer for købet af den vare, som reklamationen drejer sig om. Når vi har modtaget din reklamation, kontakter vi dig hurtigst muligt inden for 7 hverdage.

Hvornår bortfalder reklamationsretten?

Reklamationsretten bortfalder, hvis der ikke er gjort brug af rettidig reklamation inden for de givne 2 år eller hvis det kan bevises, at manglen/skaden er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

 1. Lovvalg og tvister

Enhver tvist mellem parterne afgøres af de danske domstole under anvendelse af dansk materiel ret.

 1. Eventuelle klager

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@elevenaustralia.dk