Eleven Australia

Hårvoks

Opnå perfekt styling med én eller flere af vores hårvoks. Vores voks er lette at påføre og giver en holdbar effekt, der varer hele dagen. Læs om vores forskellige hårvoks og spar 25% lige nu.

Extra Hold Styling Clay 85g
Holdfaktor: 5 ud af 5

EXTRA HOLD STYLING CLAY er det produkt man vælger for et 24 timers hold. Bivoksen og carnaubavoksen låser håret på plads mens leret skaber et defineret, mat udtryk. Velegnet til et kort hår.

Extra Hold Styling Clay fra Eleven Australia har en frisk, grøn duft af spicy blomster og træundertoner. 

Strong Hold Styling Paste 85g
Holdfaktor: 4 ud af 5

STRONG HOLD STYLING PASTE er en fin balanceret blanding af lette ingredienser, som giver hold hele dagen. Produktet giver et vedvarende hold og tekstur ved blandingen af bivoks, ricinusfrøolie og harpiks. Perfekt til et kort hår med struktur.

Strong Hold Styling Paste fra Eleven Australia har en duft af vanilje. 

Medium Hold Styling Cream 85 g
Holdfaktor: 3 ud af 5

MEDIUM HOLD STYLING CREAM skaber naturlig form og glans. Denne formbare styling cream er spækket med carnaubavoks, som tilfører næring til håret, samtidig med den giver et medium hold. Perfekt til kort, mellem & langt hår.

Holdfaktor: 3

Matte Texture Styling Paste 85g
Holdfaktor: 3 ud af 5

MATTE TEXTURE STYLING PASTE indeholder naturlige ingredienser for at give et naturligt hold. Blandingen af bivoks og ricinusfrøolie giver et medium hold, så man kan style håret igen og igen. Ideel til kort og mellem langt hår.

Matte Texture Styling Paste fra Eleven Australia har en duft af vanilje.

Slick Hold Styling Pomade 85g

SLICK HOLD STYLING POMADE er produktet til alle, som ønsker et wet eller shiny look. Pomaden skaber glans ved at forstærke hårets naturlige fugt. Ved hjælp fra aktive ingredienser med høj ydeevne, har pomaden et solidt hold. Velegnet til kort hår eller alle der ønsker et groomet look med hold.

Slick Hold Styling Pomade fra Eleven Australia har en frisk, grøn duft af spicy blomster og træundertoner.